Kilo’s kwijtraken en afvallen na de feestdagen bij Your Own Leader

Nu de feestdagen achter de rug zijn, is de kans groot dat je gewicht op de weegschaal omhoog is geschoten. Aangezien bijna elke Nederlander een goed voornemen heeft, is de kans groot dat afvallen of meer sporten er hier een van is. De tempel van Your Own Leader is hier de ideale plek voor. Afvallen is namelijk meer dan een paar kilo lichter worden. Het is een proces dat gevormd wordt door levensstijl, voeding en het maken van de juiste keuzes.

Lager gewicht 

Een lager gewicht op de weegschaal is iets wat de meeste mensen wel willen. Vooral na de feestdagen of vlak voor de zomerperiode wensen we niets liever dan een mooi strak lichaam. Het leven zit immers vol met verleidingen in de vorm van lekker eten en smaakvolle drankjes. Voor veel mensen is afvallen een van de belangrijkste redenen om te sporten: op gewicht blijven of kilo’s afvallen. Natuurlijk zijn er geluksvogels die extra kilootjes nodig hebben, maar dit is uitzonderlijk. Benieuwd hoe Your Own Leader je kan helpen om wel op een lager gewicht te komen? Ik vertel je er alles over!

Levensstijl 

Wees niet bang voor gelikte motiverende verkooppraatjes over afvallen. “Raak tien kilo kwijt in slechts twee weken met dit succesprogramma”. Dit soort uitspraken werken misschien in de marketingwereld, maar staan haaks op de filosofie van Your Own Leader. Het draait bij ons om visie, waarbij jouw gezondheid en vitaliteit centraal staan. Afvallen is onderdeel van een gezonde levenswijze, die je bij voorkeur de rest van je leven kan vasthouden. Dit zal bepaalde offers van je vragen. Een goede levenswijze opbouwen vereist naast reguliere training ook discipline, toewijding en controle over je emoties.

Betekent dit dat je nooit een stuk appeltaart mag eten? Tuurlijk niet! Af en toe zoetigheid of een vette hap eten horen bij het leven. Het hoort alleen wel in balans te zijn met je gezondheid en je wekelijkse trainingsactiviteiten. Dat zal soms betekenen dat je uit je comfortzone moet stappen: vaker sporten, meer spierpijn en af en toe nee kunnen zeggen tegen ongezonde maaltijden. Juist buiten de comfortzone gebeuren mooie dingen. Het zal niet makkelijk zijn, maar dit maakt het juist leuk. Onthoud dat je niet de enige bent: in elke sportschool gaan mensen dagelijks de strijd aan met zichzelf. Bij Your Own Leader zetten we ambitieuze doelen voor jouw persoonlijke groei!

Duurzaamheid 

Dit doen we samen op een duurzame manier zoals mensen het van ons gewend zijn. Met duurzaamheid doelen we op een langdurig traject, waarbij jij jouw levensstijl zo lang mogelijk vast weet te houden. Het gaat hier om een transformatieproces, waarbij we focussen op het kwijtraken van een aantal kilo’s, een gezond slaapritme, structurele training en een goede werk/privébalans. Dit laatste punt is natuurlijk belangrijk, aangezien tijd voor jezelf of je gezin immers een van de belangrijkste dingen in het leven zijn. Het is niet ons doel om in een fulltime marinier te veranderen, maar simpelweg in een gezonder mens.

Een persoonlijke aanpak staat in onze tempel centraal. Onze coaches hebben ervaring met realistische doelen en gestructureerde programma’s, maar jouw wensen en doelen staan hierin wel centraal. Jij geeft aan waar je naartoe wil werken en wat je belangrijk vindt in het leven. Het is aan ons de taak om jou uit te dagen en te pushen. Daar zijn we namelijk voor. We zoeken samen de grens op en zorgen dat je daar met beide benen overheen gaat. Confronterend en spannend, maar je zult versteld staan van de resultaten!

Een realistisch plan is natuurlijk ook belangrijk. Twintig kilo kwijtraken in twee weken zal waarschijnlijk niet mogelijk zijn, daar zijn we eerlijk in. We gaan ook niet voor “quick wins”: we gaan voor duurzaamheid en levensstijl. Daar heb je de rest van je leven wat aan!

Kernelementen 

Je gaat door onze programma’s kilo’s kwijtraken, mits je bereid bent je levensstijl hierin mee te nemen. Gezonde voeding en de juiste calorieën innemen spelen hier ook een rol in. Dit zal bepaalde offers van je vragen. Onze coaches zullen je hierover eerlijk informeren. Je gezondheid staat centraal, die willen we samen op peil houden. Het is ons doel om jouw leven krachtiger, duurzamer, gezonder en sterker te maken.

We werken bij Your Own Leader met een aantal kernelementen:

  • Fysieke Kracht
  • Mentale Kracht
  • Duurzaamheid
  • Natuur en Voeding
  • Kennis en Materiaal

Al deze elementen hebben met afvallen te maken. Het kwijtraken van kilo’s heeft namelijk met al deze onderdelen te maken. Je zult krachtiger moeten worden om kilo’s kwijt te raken en de juiste kennis willen bezitten om af te vallen. Ben je nog niet bekend met dit proces? Geen probleem, daar helpen wij je mee.

Wil je die kilo’s van de feestdagen kwijtraken? Of ben je klaar om je leven gezonder en gedisciplineerder te maken? Neem dan vooral contact met ons op. Je kunt ten alle tijde bij ons langs om kennis te maken. Een proefles of een oriëntatiegesprek zijn altijd mogelijk.

Gerelateerde blogs

duurzame resultaten

Wat zeggen deelnemers?

Volledige transformatie

Bekijk de review van Joyce

Volledige transformatie

Bekijk de review van Bruno

Volledige transformatie

Bekijk de review van Pepijn

Linda Van De Bunt

Zes maanden geleden deed ik een investering in mezelf. Ik ging een samenwerking aan met Your Own Leader. Do...

Sebastian Smeenk

'Your Own Leader', het concept sprak mij direct aan. Het vinden van het pad eigen tot leiderschap...

Dennis Jungerius

Nadat ik al jarenlang niet meer gesport had, kwam ik in aanraking met Your Own Leader. Ik besloot er het 6 ...

Marcus Berg

Doel was het gezond uitlopen van mijn eerste marathon. Is goed gelukt. Freek en zijn collega Matthieu he...

Jip Post

Een coach die niet alleen maar kletst maar ook doet.

Jacco Farla

Ik begon met Freek Diets als personal trainer te sporten. En daar kwam ik mezelf al snel tegen. Als Freek m...

Hans Horstik

Ik heb het genoegen Freek al 15 jaar mee te maken in zijn drive rond sport, bewegen, goede voeding, persoon...

Bruno Klok

Ben in een hoop verschillende sportscholen geweest de afgelopen jaren maar heb me nog nooit zo fit gevoeld ...

Jos Loock

Vanaf het eerste moment dat ik in aanraking kwam met met Freek en zijn methode van Your Own Leader had ik d...

Berdine Grashuis

Een half jaar geleden begon ik met trainen bij Your Own Leader. Twee keer per week een uur. En dat is voor ...

Bastiaan Kolster

Freek is een enthousiaste coach die je niet alleen helpt om intensief te sporten, maar ook om goed adem te ...

Jennifer

Een half jaar geleden ben ik een personal training traject aan gegaan met Freek en met resultaat: 20 kilo a...

Chris Rauwendaal

Een hele fijne en prettige plek waar je je altijd welkom voelt! Het woord Gym doet het geen recht, dit voel...

Maarten van Heugten

De combinatie tussen de gemoedelijke sfeer en de ruimte tot fysieke en mentale groei spreken mij enorm aan....

Lois Dessing-Lippmann

Ik ben ontzettend dankbaar voor het traject wat ik met Freek ben gestart. Na een blessure die 8 jaar lang m...

Jack Waas

Bij Your Own Leader gaat het net even anders dan bij een doorsnee sportschool. Hier krijg je alle professio...

Rick Koopman

Fijne plek om te trainen en te werken aan jezelf!

Howard van Dodemont

Anderhalf jaar geleden, vlak voor de Corona crisis ontmoette ik Freek. Gedreven, betrokken, persoonlijk, co...

Robin Joshua

Wauw! Wat een energie en voldoening haal ik uit de trainingen bij Freek! Professioneel, passievol en dynami...

Alleen jij bent verantwoordelijk voor je toekomst.
Is het tijd voor verandering?